En.Marc Saya!

10:44 PM

Ingat lagi tak entry Risau tu...

Welll dengan nasihat my dearest friend aku pun amik jek cermin mata tu... Tadaaaaa !! Erm... Sejak aku amik baru 2 kali aku pakai. Kenapa ? Entahlah rasa macam besar sangat , segan pun ada, LOL.

One thing for sure I love it! Bie thanks ya! I yang dapat banyak present this year... You punya alamak? Macam mana ni compact I pun dah nak abis ni... herm... ( itula bila I suruh pilih your presie you tak mo, the one yang you nak isk... lari budgetla dear.... heheheheh) Takpa2 take your time, next month pun leh masa sale raya! Ahaks!



Ha... Korang perasan tak? Macam terlebih besar kan?!!! Bukan cermin mata tu jek.. dengan aku2 terlebih besar ni! Herm.... ( garu kepala)

You Might Also Like

2 comments

Popular Posts

Bloggers

Blog Archive

Instagram

Subscribe