Chez Reza's Open House

12:55 PM

Last Saturday 10.10.09 aku ada e event to attent. 1) Busu pindah rumah 2) Open house my BFF Zach.

Unfortunately Mr.Hubby kerja that day. So kita org plan go to Zach house 1st around 5 or 6pm then around 8pm gerak to Busu house untuk tolong apa-apa yang patut. Tapi plan tergendala la plak kan.Kenapa? Herm... Sebab rumah aku ni tak ada proper sofa, so Busu nak beli sofa baru, so kita org amik le sofa lama dia. Sebab nak tunggu ketibaan sofa itula buat semua plan tergendala. Jalan jam giler & sofa tu only reach around 7.15pm. So gedebak gedebuk dalam kul 8 malam baru le leh gi umah Zach!

Food umah Zach! Well sapa yang kenal Nurul Zaikha ni dah leh agak the food certainly not normal Raya food. We were serve with BBQ chicken, beef lasagana, stim potato dengan herbs apa tah ijou-ijou tu.. apa lagi, laksa kot ada, apple pie, alah apa ek the favourite one was kacang bol with frech bread(betul ke aku ni?) Apa-apa pun semua aku bedal and semua sedap! Babe aku adore gile potato tu!!!

Also we celebrate Faizal (Zach other half) birthday! Happy Belated Birthday Bro!!! Malangnya kita orang tak leh stay lama, sebab kena tolong Busu plak.

Cerita pasal Busu pindah rumah ni, ada few thing yang mencuit hati. Memula Busu , sampai memuntah nak pindah , maybe penat sangat. Yang paling sedih ataupun boleh digelarkan kelakar sepupuku Ayin(anak busu).Kenapa?

Previously diorang tinggal apartment, can say sejak dia lahir lagi... Busu cerita tengah2 angkat barang turun ke lori, Ayin tetiba terduduk kat tangga aparment dan tersedan-sedan menangis.Alasan ?!! To sad to leaved the old place! Such a cute boy! Tolong Busu sikit2 , kul 3 pagi baru sampai rumah. Anyway we do have great & fun time that day at both place (walaupun penat at the end!)

with my BFF


if not mistaken they were CS team
Ladies!


Tuan Rumah with birthday Man!


Homeade Chocolate Walnut Brownies frm Ms Reen (gadis berbaju cekelat di atas) Cedap!!!


You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Bloggers

Blog Archive

Instagram

Subscribe