Raya Kedua,Ketiga & Keempat 2009

4:48 PM

Kalau baca blog orang lain penuh cerita raya, tapi aku punya? Ni aku sekali kan jela... Macam aku katakan , me & hubby memang tak gi mana... Mama sampai marah kita orang sebab raya tapi takmo kuar. Sampai majuk dengan kita orang cakap takmo buat baju raya or beli kasut raya dah lagi next year sebab tak jalan mana. Tapi kita orang memang dah niat raya taun nih duduk umah je! No walk-walk.

So, apa lagi kalau dah duduk kat umah tuh selain makan dan tidor, aktiviti selanjutnya adalah menagkap gambar sendiri. (tak sesia aku baca blog orang lain kan! hehehehhe)


Mr.Hubby : Let me take your pix!

Mr.Hubby :What I'm the one being captured?!!

Me: Meh I cayang sket...
Mr.Hubby : It's capturingla sayang... Malu I!

Me: Eleh malu... (sambil mengeletek)
Mr.Hubby : Gelila...

Me: ** dengan perasaan geram terus mengcekik ala-ala sayang
Mr.Hubby : Adoi sakit la... Tolong!!!
Me : Cian dia meh kita posing romantiks
Mr.Hubby : Comel rupanya bini I (Bie , I know u nak ckp mcm tu masa ni kan ahaks! tak apa I dah tulis dah LOL)
PENAT:TIDOR
END

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Bloggers

Blog Archive

Instagram

Subscribe