Putih dan Suci

12:47 AM

Putih semacam layout aku kan... rasanya nak biarkan dulu macam ni. Putih kan melambangkan kesucian. Suci? Entah! Yang betulnya aku tengah bengong sebab my period dah lain macam this month? Sebab makan banyak sangat ke? ** thinking**


Apa kena mengena layout dengan period aku kan? Tapi aku nak cerita gak la. Selalunya aku punya heavy flow during 2nd -3rd day. The rest macam nak tak nak je flow dia. Sakit abdomen bawah perut pulak before the day its come. Tapi kali ni pelik sangat. Today my 6th day , still heavy flow & my lower abdomen too painfull mcm 1st day nak period. Me ? Blank! Malas nak fikir so bebuat fikir something else, membusykan diri with others thing, but how can I keep it away.... **still thinking**

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Bloggers

Blog Archive

Instagram

Subscribe