Haikhal & Rayyan

9:30 PM

Last Wednesday, Mr.Hubby cousin (Kak Long) had training at Putrajaya. Masa pick her up that day, me & Mr.Hubby dah fikir nak melawat my sister in law. Kak Ngah tinggal kat Kajang, so kira dah dekat la tu dengan Putrajaya. It was a suprise for her , kita orang tak bagi tau pun nak visit.

Wah... aku la yang paling happy sebab melawat anak-anak buah ku. This time Mak Long tak bawak any pressie la sayang, al maklum baru balik kerja. So they only got chocolate! Anak buah aku tak makan cokelat sangat. Pelik betulla aku!

Apa pun aku happy! They are so charming walaupun comot! LOL

 

Comelnya si kecik ni senyum


 
To my dearie boys... next time when we meet again Mak Long ada something! Itu pun kena persetujuan Pak Long korang tu la... I'll try my best to convince him k! Love you boys!

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Bloggers

Blog Archive

Instagram

Subscribe