Budak Zaman Sekarang...

11:24 PM

Baru sehari balik dari Family Trip... Penat dia pun belum hilang, maybe it was a short family trip... The story, nanti aku ceritala, skang nih aku nak sambung mengenai my little brother yang hobbynya?!!
Tadaaaa!!!

masa ni aku tgh merasa fish n chips Abah... sila tgk Adik lelaki ku

he never noticed he was being captured

masa nih Abah panggil dia baru dia sedar

ha apa lagi, gambar adik beradik la kan...

dia sambung balik sms & aku tgh curik-curik tgk
sms yang dia busy sgt ni... (mampuih tak nampak)


So, adik laki korang macam adik laki aku tak? Bukannya apa... pening dengan budak sekarang, baru 16years old tapi busy dgn SMS kalahkan aku dulu-dulu bercinta. Aku rasa businessman pun tak sebusy adik jantan aku sorang ni...
Rasanya dulu, kalau kuar dengan family takut betul nak kuar handphone depan parents. Balik umah masuk bilik baru le giat balik ber SMS.
To my little bro, it's not even want to insult you sayang, maybe Kak Long tak leh tegur terang2 because you will never listen & it will end up with something bad. So maybe by write it on my blog you might understand by yourself...
Love you lil bro!!!

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Bloggers

Blog Archive

Instagram

Subscribe