DIY cake

4:51 PM

My birthday just passed... as I mention earlier I only celebrate among family member. Herm.. walaupun kecil, yang penting ingatan! Memula ingat nak beli cake je, tapi my sis insist nak buat DIY cake yang mana dia kata sedap gila & selalu dia buat kat Perth. Almond Coffee Cake. Birthaday adik on 27th May, so malam 26th May tuh sibuk gi Max Value cari barang. Lepas tuh straight naik 'SARA ' gi umah Mak Su kat Cheras nak amik bekas buat cake, gamble jek... Dah lama gila tak naik scooter memalam seronok gak tapi takut masih ada!!!
3 of us !!!


4 of us!!!
us wift mak

Nasib baik timming dia baik, cake siap on time!!! Tapi Angah sedey... Kenapa? Well dia kata cake tu naik tak cantik. Kata Angah lagi tak pernah cake dia tak naik sekata. Well I told her maybe condition oven mak tu dah terlalu uzur, ada api bawah je. Angah siap telefon & ngadu kat hubby dia kat Perth... ( alalalla manjanya sis). Baik sungguh si Malique siap cakap " cake you tak pernah tak sedap, mesti sedap tuh!!!" baiknya nak sejukkan hati bini...Oh ya , Abah not in the photo because he was the photograper, & he said he to sexy to be in!!! LOL



anak mak!!!


Well Adik memang terkejut , tak sangka the cake for him... Happy Birthday Adik, jangan noti-noti, please behave & you should know even sometimes you get scolded that's because we love you so much Mr.Azri Arif !!!! To dad, thanks for being the photograper!

You Might Also Like

2 comments

Popular Posts

Bloggers

Blog Archive

Instagram

Subscribe