Perasan Tak?

11:02 AM

Perasan tak blog aku ada tambahan-tambahan widgetnya. Ni la kerjanya kalau dah bercuti , dok umah, tak leh buat apa. Tapi geram lagi ni... Kenapa? Aku nak insert widgeo macam Neena & Deqna , tapi tak leh arrr.. Kenapa ek? Tak leh baca HTML dia langsung...

Bila aku buka website widgeo tu, yang kuar screen kat bawah ni...



Lepas tu aku pun tak leh jumpa macam mana nak korek dia punya HTML. Try click everything tapi semua in error... Anybody HELP please...

You Might Also Like

2 comments

Popular Posts

Bloggers

Blog Archive

Instagram

Subscribe