Ward 316

8:20 PM

Ingat lagi cerita pasal my ovary cyst?!! Well right now I'm already warded at bed 316.

Semua orang yang telefon aku tanya aku admited dgn sapa? I told them me myself alone! Semua macam pelik dan tercangang. Alah.. aku bukan nak operate pun lagi today, just admit. Mr.Hubby nak amik half day, but aku yg larang... malas nak menyusahkan dia. Abah yang hantar aku ke sepital pun nak tunggu aku tak bagi, kesian dia waiting for nothing nanti. Baik dia balik rumah tengok TV ke baca suratkhabar ke... lagi banyak faedah.Lagi pun bukan aku buat apa dalam bilik sejak admit... Baring, baca buku, buat Soduku, minum dan baring lagi. Nothing much.

Ni pun Mr.Hubby bawa lappy... leh ler hilangkan boring aku jap. Jap lagi pun aku nak suruh dia balik. hehehehe (kekonon independent le kan!) Bukan apa cian dia tadi penat... esok wajib le temankan aku kan...

Posing di katil!

Cerita apa tah aku tengok masa ni

You Might Also Like

2 comments

Popular Posts

Bloggers

Blog Archive

Instagram

Subscribe