Selamat Hari Raya Aidiladha!

2:15 AM



Raya aji tahun ni, turn rumah KL plak. Lagipun Mr.Hubby kerja pagi kang. Alah... duk umah pun tak ada apa nak buat. Masak semua dah masak today.Korban pun kat masjid and surau dekat rumah ni jatuh pada hari Sabtu. Budget nak balik Muar,kampung belah Abah Mr.Hubby... tapi fikirkan nak pergi lagi ke Batu Pahat untu kes naik mahkamah JPJ kami nanti pada 11/12/09 , niat ke Muar dibatalkan.

Time-time macam ni teringat Angah kat Perth tu. Apala la dia masak agaknya. Esok nak tepon la! Sis if you ever read this, Selamat Hari Raya Qurban! Miss you so much dear, not only me mom & dad too! Malam tadi masa masak-masak dengan mak, both of us keep talking about you. Oh ya... nama Malique dah mak masukkan dalam qurban for this Saturday... If mak inform you after you read this, buat-buat tak tahu k! Maybe she wanna be the 1st one to told you that! Erks... Kenapa Kaklong bagi tau? Suka kot! LOL
Again... Love you sis!

To all Selamat Hari Raya Aidiladha!

You Might Also Like

2 comments

Popular Posts

Bloggers

Blog Archive

Instagram

Subscribe